Logo

Ervaring in overvloed met als specialiteit hellende én platte daken. En dat zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en grote renovatiewerken.

Page : PLATTE DAKEN

Share

Platte daken

Ook een specialisatie in roofing en EPDM
voor platte daken, zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten.

0489 63 60 06

Platte daken met roofing of EPDM

Specialist voor de aanleg of herstelling voor platte daken te Antwerpen is Dakwerken MJ. Het is zeker de moeite om bij deze experten een opmeting en vrijblijvende offerte te laten opstellen.

Dakinspectie

Alle daken met eender welke vormen en materialen staan gedurende een heel jaar blootgesteld aan een hele hoop natuurelementen. Daardoor is het nuttig om kenners tijdig in te schakelen om uw dak te inspecteren op schade.

Dankzij een juiste analyse zorgt Dakwerken MJ er steeds voor dat u geen overbodige kosten moet maken. Een herstelling van uw plat dak behoort zeker tot de opties. Ook een herstelling van draagstructuren is mogelijk. Enkel als herstellen geen optie meer is, kan Dakwerken MJ overgaan tot een voorstel met eerlijke offerte voor de volledig nieuwe aanleg van uw plat dak.

Daarnaast voorziet Dakwerken MJ eveneens de afwerking van ramen en dakgoten. En voor uw isolatie kan u steeds opteren voor een isolatie langs de buitenkant of binnenkant.

Neem contact op

Wenst u nog extra informatie? Of zoekt u een vakman voor isolatie, dakherstellingen of een pannen dak? Neem snel contact op.

In beeld