Logo

Ervaring in overvloed met als specialiteit hellende én platte daken. En dat zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en grote renovatiewerken.

Share

ISOLATIEWERKEN

Investeer verstandig in dakisolatie en bespaar energie
bovendien wordt uw woning meer waard dankzij een gunstiger EPC.

0489 63 60 06

Degelijk dakisolatie doet besparen

Een dakisolatie uit Antwerpen van Dakwerken MJ is altijd een goede keuze aangezien het u energiekosten doet besparen. Daarnaast ziet de overheid er steeds strenger op toe dat alle huizen en vooral daken een isolatie hebben naar de huidige normen.

Geld sparen = isolatie aanbrengen

De isolatiematerialen die tegenwoordig de standaard zijn, kunnen u tegenwoordig een heel pak geld besparen. Het is dus zeker interessant om daarin te investeren. Ook al heeft u al een isolatie in uw dak zitten. Als het verouderd is heeft het niet meer dezelfde kwaliteit die de huidige materialen kunnen bieden.

Huis opwaarderen

Isolatie is een slimme keuze: u bespaart geld op uw energiekosten én dankzij een betere score van EPC (Energie Prestatie Certificaat), wordt uw woning in één klap ook heel wat meer waard. En dat geldt voor uw nieuwbouw- of verbouwingsproject.

De medewerkers van Dakwerken MJ staan u niet alleen bij in de juiste keuzes maken, ze kunnen u ook op weg zetten om voor de isolatiewerken de nodige premies aan te vragen. Zo wordt de kost voor een stuk gedragen door de overheid omdat u een juiste investering maakt. En uiteindelijk is uw eindfactuur lichter. Een goede zaak!

Neem contact op

Wenst u nog extra informatie? Of zoekt u een vakman voor isolatiedakherstellingen, een EPDM dak of een pannen dak? Neem snel contact op.

In beeld