Logo

Ervaring in overvloed met als specialiteit hellende én platte daken. En dat zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en grote renovatiewerken.

Page : HERSTELLINGEN

Share

HERSTELLINGEN

Service in dakherstellingen, ook bij stormschade.
Werkzaam in Antwerpen, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.

0489 63 60 06

Eerste hulp bij dakherstellingen

Voor de uitvoering van elke kleine of grote dakherstelling in Antwerpen, zowel voor platte als hellende constructies, komen de dakwerkers van Dakwerken MJ graag bij u langs. Ook voor een snelle oplossing na stormschade aan uw dak.

Eerlijke prijs

Voor elk budget, stijl, probleem of herstelling zorgt het bedrijf ervoor dat u de juiste oplossing krijgt aangereikt. In onderling overleg bepalen we de aanpak zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. U kunt steeds rekenen op het professioneel advies en een nazorg van begin tot eind.

Service voorop

Als klant komt u steeds op de eerste plek te staan. Wilt u meer info over de diensten? Krijgt u graag een vrijblijvende, heel gedetailleerde prijsofferte na opmeting ter plekke? Of maakt u liever eerst een persoonlijke afspraak? Contacteer Dakwerken MJ vandaag nog

Neem contact op

Wenst u nog extra informatie? Of zoekt u een vakman voor isolatie, een EPDM dak of een pannen dak? Neem snel contact op.