Logo

Ervaring in overvloed met als specialiteit hellende én platte daken. En dat zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en grote renovatiewerken.

Page : OVER ONS

Share

OVER ONS

Zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en grote renovatiewerken.
Funderingen inpakken in roofing of Resitrix EPDM is ook mogelijk.

0489 63 60 06

Dakwerken MJ uit Antwerpen heeft vakkennis in dakwerken

Dakwerken MJ in Antwerpen heeft meer dan 20 jaar ervaring in dakwerken. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat de dakwerken in Antwerpen en de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant tot in de puntjes worden uitgevoerd met de nodige vakkennis.

Allerhande dakwerken

U begrijpt het goed, geen dak heeft een geheim voor Dakwerken MJ. Ervaring in overvloed met als specialiteit hellende én platte daken met de bijhorende isolatie. En dat zowel voor nieuwbouw als verbouwingen en grote renovatiewerken. Funderingen inpakken in roofing of EPDM is ook mogelijk.

De diensten van Dakwerken MJ:

  • HELLENDE DAKEN

    Oud en modern, nieuw en oud. Een hellend dak ziet u overal en het past dan ook bij alle soorten bouwstijlen. Dakwerken MJ heeft een ruime ervaring in nieuwbouw en renovatie om uw project mee te begeleiden en te voorzien van een mooi dak.
  • PLATTE DAKEN

    Specialist voor de aanleg of herstelling voor platte daken te Antwerpen is Dakwerken MJ. Het is zeker de moeite om bij deze experten een opmeting en vrijblijvende offerte te laten opstellen.
  • ISOLATIEWERKEN

    Een dakisolatie uit Antwerpen van Dakwerken MJ is altijd een goede keuze aangezien het u energiekosten doet besparen. Daarnaast ziet de overheid er steeds strenger op toe dat alle huizen en vooral daken een isolatie hebben naar de huidige normen.

Contact & vrijblijvende offerte

Steeds kunt u rekenen op een opmeting en offerte ter plaatse. Bovendien is Dakwerken MJ werkzaam in het hele grondgebied Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen. Steeds met de materialen naar wens en budget van de klant. Uiteraard met met kwalitatief hoogstaande producten.

Overtuigd? Neem gerust contact op voor meer informatie.

In beeld